Restaurant Fort aan Zee zoals u die misschien al kent, is in een nieuw jasje gestoken. We hebben de afgelopen week flink verbouwd. En tijdens deze verbouwing hebben wij de naam van Restaurant Fort aan Zee ook vernieuwd.

Wij stellen u graag voor: Brasserie M’.

Via deze weg willen wij dan ook afscheid nemen van Restaurant Fort aan Zee, maar heten wij u van harte welkom bij Brasserie M!

Brasserie M is gevestigd in de voormalige officierskantine naast Fort 1881 in Hoek van Holland. In september 2020 opende Mario Roberti en

Patrick Dullaart Brasserie M.

 

Wie zijn Brasserie M?

MARIO ROBERT & PATRICK DULLAART

Luxe eten om te delen. Dat is waar het Brasserie M voor staat. Het restaurant is gevestigd bij de Nieuwe Waterweg naast het Fort 1881 museum in Hoek van Holland. Opgericht in 2020 door topkoks Mario Roberti en Patrick Dullaart.

Mario Roberti kreeg landelijke bekendheid als televisie kok. Ook verzorgde hij diverse culinaire hoogstandjes voor de Koninklijke familie, FC Barcelona, Luciano Pavarotti, De tennis wereldtop en diverse beroemdheden. Daarom besloot hij om in 2005 Cucina Excellent op te richten. Waar voor U en Uw gasten de kwaliteit, smaak en passie op de eerste plaats staan.

Chef-kok Patrick Dullaart Richtte in 2005 DISH Catering op. DISH Catering verzorgt partijen van 2 tot 2000 personen en staat garant voor zorgeloos en culinair genieten in Den Haag en omstreken. Patrick werkt bij voorkeur duurzaam met seizoensgebonden ingrediënten, met een voorliefde voor verse vis en vergeten groenten.

Naast de meest uiteenlopende culinaire heerlijkheden, verzorgen we ook sfeervolle aankleding voor uw evenement en werken we met een team van bijzonder vriendelijke en representatieve collega’s.

U kunt online reserveren voor een tafel via de website van Brasserie M: www.brasserie-m.nl of via het volgende telefoonnummer 088-1881555.

Openingstijden

Maandag – Dinsdag gesloten

Woensdag t/m Zaterdag: 11:00 – 21:30 

Zondag:11:00 – 18:00

Menu