Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Ricciottiando en Cuba

10 augustus haalt het Ricciotti Cuba naar Fort 1881! Maak kennis met Cuba’s cultuur en muziekgeschiedenis. Ricciotti speelt werk van Cubaanse componisten, zoals de Cubaanse pianist Ramón Valle die meegaat als solist, we laten klassieke Cubaanse muziek horen en doen een forse greep uit de popmuziek, jazz en populair Cubaans repertoire.

Inloop vanaf 17:30 uur.
Geniet van heerlijke cocktails geshaked door de Caipi Boys en Cubaans eten bereid door Cuba entertainment .

https://www.facebook.com/CaipiBoys/
https://www.facebook.com/cubaentertainmentnederland/
https://www.ricciotti.nl

Gratis optreden van 19.30 tot 21.00 uur met korte pauze

Ricciotti ziet muziek als een middel om mensen gelukkig te maken en nader tot elkaar te brengen. Zoals ieder mens een gelijk recht heeft op geluk, heeft ieder mens een gelijk recht op muziek. Symfonische muziek heeft nochtans een vast omkaderd domein: het is voorbehouden aan een beperkte groep mensen op een beperkte hoeveelheid locaties. Ricciotti zet zich ervoor in om dat kader te doorbreken: symfonische muziek moet overal kunnen klinken en ieder mens moet ermee in aanraking kunnen komen. Het orkest streeft naar een directe interactie met het publiek

21:30
maak deel uit van een bijzondere muzikale rondleiding door het fort heen. door deze unieke locatie en bijzondere ruimtes voel u het akoestiek door u lichaam heen. Het orkest streeft naar een directe interactie met het publiek en dat is door dit gangenstelsel extra bijzonder.
dit is een vip optreden voor beperkt publiek van ca. 30 minuten in het fort.
Max 50 personen.16 euro entree vooraf tickets kopen!!
met de opbrengst ontvangst het orkest een vergoeding voor hun geplande reis naar cuba!!

Tickets via EVENTIX
tot 10 augustus!