Lets be Gypsy

Home/Fort 1881/Lets be Gypsy
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Let’s be Gypsy

22 juni is het zover.. Prachtige muziek, knetterende kampvuren en nog zoveel meer. Fort 1881 organiseert Let’s be Gypsy. Dit wordt een avond, die niemand snel zal vergeten. Fort 1881 heeft er alles aangedaan zodat deze avond fantastisch wordt.

Zodra u het terrein oploopt treed u binnen in de gypsy culturen, denk aan kleding maar ook de fantastisch sfeer. Het kampvuur staat te knetteren, de barbecue staat aan, de mensen zijn gezellig en de muziek is fantastisch.

Speciaal voor deze dag komt de fantastische band Let’s be gypsies! Hun komen ons vergezellen met hun prachtige muziek, om u optimaal te laten genieten. Mannen geheel in stijl gekleed.. Denk aan Peaky Blinders, en dan denkt u aan Let’s be gypsies. U kunt plek nemen op een van onze zit plekken en genieten en luisteren naar al het moois.

Let’s be gypsy zal om 17:00 starten en dan zal de barbecue branden om u te voorzien van heerlijk eten. En het gaat door tot in de late uurtjes.. Deze avond belooft gezellig te worden, waar u kunt genieten van alles om u heen maar ook van elkaar.

De entree bedraagt €10 euro per persoon, en de kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.
Komt u ook? Wij kijken er enorm naar uit.