Lets be Gypsies XL ft. Mozes Rosenberg Part 2

Home/Fort 1881/Lets be Gypsies XL ft. Mozes Rosenberg Part 2
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Groter, gezelliger, nog meer muziek en nog meer gedans.. Oftewel Let’s Be Gypsies XL ft. Mozes Rosenberg en Tabass-Co-DJ Collective.

Peaky blinders, sigarenrook, geknetter van het kampvuur en sterke drank. Dit keer pakken wij het nog groter en nog beter aan dan de eerste editie. Ons gypsyfestival is terug! 26 oktober gaat het gebeuren, voorgaande keer was al een groot succes. Bent u er klaar voor?

Een avond vol met plezier, en een en al gezelligheid. Een avond waarbij heel Fort 1881 in de gypsy stijl wordt aangekleed, waarbij er overal kaarslicht en lampjes zullen hangen. Waarbij u heerlijke geuren ruikt van het eten wat vers voor u wordt bereid, een stuk vlees of toch liever iets vegetarisch? Wij zorgen ervoor dat het er allemaal is! Lekkere kussens om onderuit te zakken en om naar alles om uw heen te kijken en volop te genieten. Met een lekkere Gin Tonic in uw hand, of een biertje..

Let’s Be Gypsies hebben bij de vorige editie fantastisch gespeeld, mensen hebben lekker gedanst en volop genoten van hun. Maar dit keer komen zij niet alleen… Maar samen met Mozes Rosenberg!! Dit belooft heel veel goeds, en veel gezelligheid!

Zien wij u ook?
26 oktober
Entree: € 10 euro
17:00 – tot in de late gezellige uurtjes