Fort1881 Wijncopers event

Home/Fort 1881/Fort1881 Wijncopers event
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Eerst proeven dan geloven? Geen probleem! Wij willen u graag kennis laten maken met onze wijnen en champagnes en daarom organiseren wij op 23 november aanstaande ons eerste Wijncopers event. Tijdens dit event kunt u onder begeleiding van onze vinoloog een wijn en/of champagne proeverij doen. Diep in het fort is een Wijncopers proeflokaal waar de champagne en wijnproeverijen plaatsvinden. Geen zin in een uitgebreide proeverij? Boven in het restaurant hebben we ook mini-proeverijen met bijpassende hapjes

Champagne
In anderhalf uur tijd nemen wij u mee in de wonderenwereld van champagne. U proeft vier champagnes, waaronder één vintage. Daarnaast voegen wij een ‘mystery-champagne’ toe. Een recente ontdekking die nog niet in ons assortiment zit. Deze champagne is dan na afloop exclusief voor deelnemers aan de proeverij te koop! Na afloop ontvang u een door onze vinoloog opgestelde ‘tasting notes’, uiteraard aangevuld met uw eigen bevindingen.
Start: 14:00u
Eind: 15:30u
€25,00 pp

Wijn
Een goede wijn is voor iedereen anders. Wat is vinificatie? Welke druifsoorten ken u en kunnen wij u verrassen? Van het bouquet tot het pallet, in anderhalf uur tijd leert u alles over de wijnboer, de streek, de druif en de wijnen die wij u voorschotelen. U proeft vier unieke wijnen. Na afloop ontvang u een door onze vinoloog opgestelde ‘tasting notes’, uiteraard aangevuld met uw eigen bevindingen.
Start: 15:45u
Eind: 17:15u
€20,00 pp

Onze vinoloog
Wij werken samen met vinoloog en wijnhistoricus; Ingo Wewer van Wij-N-Wereld. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring met de inkoop van ambachtelijke wijnen. Ingo kent de wijnboeren in ons assortiment persoonlijk en selecteert zelf de wijnen. De verhalen achter onze ambachtelijke champagnes en wijnen deelt hij graag met u tijdens het Wijncopers event!

Wijn en champagne is er genoeg.. maar plaatsen zijn beperkt. Wacht dus niet te lang en reserveer uw plekje via ons e-mailadres: m.denhertog@fort1881.nl

Wij verwelkomen u graag op 23 november

Tot dan!
Fort1881 / Wijncopers