Loading...

Zakelijk

/Zakelijk
Zakelijk2019-04-25T11:40:49+00:00

Tracing Thomas

Tracing Thomas is een immersive theatre productie op een unieke erfgoedlocatie . Tracing Thomas is pionier op het gebied van een game changing vorm van theater waarin ons publiek deelneemt en het verhaal beleeft. Kenmerk van immersief theater is dat je wordt ondergedompeld in een
zintuigelijke theatrale wereld.
Tracing Thomas is een unieke ervaring waarbij de lijnen tussen ruimte, acteurs en de toeschouwer voortdurend verschuiven. Ons publiek wordt uitgenodigd om de opwinding van het verkennen van het onbekende opnieuw te ontdekken en een echt gevoel van avontuur te ervaren. Je beslist zelf hoe je binnen onze wereld bijdraagt aan het oplossen van de verdwijning en hoever je mee gaat. De ervaring duurt 2,5 uur en er zijn samen met jou 18 acteurs in het duistere labyrint van het gangenstelstel van Fort 1881 waar Thomas gevonden moet worden. Tracing Thomas is gemaakt door game ontwerpers in samenwerking met theatermakers en is een avontuur voor de digitaal vermoeide mens.

Lees meer

Bestel Kaarten

PERFECTE PLEK VOOR BEDRIJFSEVENEMENTEN

Fort 1881 biedt uw bedrijf een unieke kans voor een rustige vergadering, een gezellig bedrijfsuitje of een productpresentatie. Verder biedt het oude kustverdedigingsfort plaats aan teambuildingactiviteiten, congressen en relatiedagen voor tien tot driehonderd deelnemers. En dit fort ligt slechts een steenworp afstand van Rotterdam en Den Haag.

Veelzijdige arrangementen

Wij kunnen uw bedrijf altijd een passend arrangement bieden. Vooral dankzij onze veelzijdige accommodatie. Zoals de oude officierskantine, het mooie terras met uitzicht op de Nieuwe Waterweg, de unieke droge gracht en de talloze historische verblijven. Wilt u uw vergadering of bedrijfsuitje combineren met bijvoorbeeld een vaartocht door de Rotterdamse havens, een diner in ons restaurant of een museumbezoek? Het is allemaal mogelijk.

OFFERTE AANVRAGEN

Van alle vergadergemakken voorzien

Onze officierskantine uit 1901 leent zich perfect voor uw vergaderingen, congressen en conferenties. Net zoals de individuele kamers in het fort of de fortbar. De meeste van deze authentieke, historische ruimtes kunnen we uitrusten met bijvoorbeeld WiFi, flip-overs, dvd en tv, een beamer en een scherm.

Unieke bedrijfsuitjes

Een deel van Fort 1881 is speciaal ingericht voor bedrijfsuitjes. Zo leren uw collega’s met ons speciaal ontwikkeld programma ‘Fort Ministerie‘ het Fort én elkaar beter kennen. Dit programma bevat in elke kamer een uniek spel, gebaseerd op de historie van het Fort. Al deze spelen laten de deelnemers samenwerken.

Gevarieerde teambuilding

Naast Fort Ministerie bieden wij uw bedrijf een groot aantal andere activiteiten. Bijvoorbeeld Fort Trivail – gebaseerd op Trivail Persuit – en de Fort Recycle Challenge, waarin duurzaamheid centraal staat. Deze zeer diverse activiteiten maken allemaal gebruik van de authentieke elementen van Fort 1881 en stellen teambuilding centraal.

OFFERTE AANVRAGEN
Fun & Teambuilding
Ook bij slecht weer
Vanaf 12 personen

Offerte Aanvragen