Loading...

Drone vliegen

//Drone vliegen
Drone vliegen2017-08-22T16:45:05+00:00
DRONE VLIEGEN – WORKSHOP

Maak kennis met dé trend onder de gadgets en vlieg met een drone over het grote Fort 1881 en omgeving! Altijd al eens willen kijken of drone vliegen iets voor u is of misschien wilt u het gewoon eens proberen? Tijdens deze workshop drone vliegen krijgt u in kleine groepjes een korte instructie over de drone en hoe deze te gebruiken en gaat u zelf vlieguren maken. Probeer achtjes te maken in de lucht en maak prachtige luchtfoto’s of een leuke groepsfoto!

De worskhop is geschikt voor groepen vanaf 5 personen

De workshop duurt één tot anderhalf uur en is geschikt voor groepen vanaf 5 personen. Let op, bij regen of windkracht 6 of meer kan de workshop helaas niet doorgaan omdat de drones dan niet opstijgen. Graag kijken wij vooraf met u welk alternatief programma wij u kunnen aanbieden in dit geval.

OFFERTE AANVRAGEN

De workshop wordt gegeven met de DJI Phantom 3 standard, een instapmodel uit de 3 serie. Kwalitatief zijn dit zeer goede drones met onder andere een HD camera. Tijdens de workshop wordt er tot 30 meter hoog gevlogen, een goede afstand voor prachtige luchtfoto’s.

Drone vliegen als onderdeel van een carroussel aan activiteiten

U kunt de workshop volgen met een klein groepje als activiteit tijdens uw bedrijfs- of familieuitje, maar het is natuurlijk ook leuk om een korte kennismaking te doen tijdens een carroussel van activiteiten, waarvan het drone vliegen één onderdeel is. Combineer deze bijvoorbeeld met shooting games.

OFFERTE AANVRAGEN

VOORBEELD PROGRAMMA
  • 12:30 – Ontvangst met een uitgebreide lunch op het sfeervolle terras

  • 13:30 – Korte theorie drone vliegen en teamindeling

  • 13:45 – Start workshop Drone Vliegen

  • 15:00 – Afsluitende borrel op het terras met uitzicht over de Nieuwe Waterweg

  • 16:00 – Einde middag op het fort

Uiteraard is dit een voorbeeld programma en stellen wij met veel plezier een programma voor u samen dat past bij uw wensen.

Fun 
Innovatief
Vanaf 5 personen

Offerte Aanvragen