Stationsweg 80-82 Hoek van Holland  088 - 1881 500

Eten & drinken

In onderstaande tekst treft u een aantal mogelijkheden wat betreft aanvullende catering voor tijdens uw vergadering of congres, of voor na afloop van uw bijeenkomst.

Staat er niets naar wens tussen, of overlegt u graag even over nog meer mogelijkheden, neem contact op met Fort 1881 en wij staan u graag te woord!

Lunch

Tijdens uw vergadering of congres kunt u ervoor kiezen om een heerlijke lunch te nuttigen. Bij mooi weer kan dit op ons zonnige terras. U kunt genieten van een lekkere soep, verse jus, diverse heerlijke broodjes en verschillende soorten beleg.

Diner

U kunt kiezen uit diverse buffetten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw vergadering compleet maken met een heerlijk saté-buffet. U kunt ook kiezen voor een volledige Indonesische rijsttafel of een buffet uit de 4 windstreken. Hierbij is er voor ieder wat wils.

Een mooie zomeravond? Maak de dag compleet met een barbecue waarop wij heerlijke vlees- en visgerechten voor u klaarmaken.

Receptie

Iets te vieren? Een bruisende avond waar het uw gasten aan niets ontbreekt. De avond kan naar eigen inzicht ingevuld worden. Een royale service van bittergarnituur, een hapjestafel of een uitgebreid buffet. De accommodatie wordt in overleg ingericht. Een ruime dansvloer, loungebanken, statafels of zithoeken. Wel of geen gebruik van de bar is ook mogelijk.

Hapjes

Wij bieden diverse hapjes aan. Zo kunt u genieten van een etagère vol met Westlandse hapjes. Liever wat anders? Wij hebben diverse koude en warme hapjes zoals mini-sandwich of een culinaire bitterbal.

Picknick

Ontspannen op een picknickkleed op het grasveld aan de boulevard naast Fort 1881 of op een rustig plekje op het strand? Heerlijk genieten met een hapje en een drankje van het uitzicht op de Nieuwe Waterweg? Bestel dan de goed gevulde picknickmand van Fort1881!

De picknickmand van Fort 1881 is standaard gevuld met jus ‘d orange of melk, water, vers fruit, luxe belegde broodjes, muffins en natuurlijk een picknickkleed, bestek en glazen.

De mand is uit te breiden naar wens met koffie en thee, wijn of champagne.

De picknickmand dient 2 tot 3 dagen van tevoren besteld te worden via 088-1881500 of info@fort1881.nl

Fort 1881 picknick