Stationsweg 80-82 Hoek van Holland  088 - 1881 500

Rondleidingen, Boottochten en Proeverijen

U kunt uw bezoek aan Fort 1881 perfect combineren met een andere activiteit. Wat dacht u van een rondleiding, een boottocht of een heerlijke proeverij? Deze 3 leuke activiteiten staan hieronder beknopt beschreven. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 088-1881-500 of via info@fort1881.nl

Boottocht

Elk uur vertrekt een boot vanuit de Berghaven naar de Maasvlakte. Tijdens de overtocht ziet u de grootste zeeschepen op weg naar Rotterdam of verre bestemmingen. Bij de halte ‘Landtong’ ligt een ruig, duinachtig gebied met vogels, bloemen, planten en soms ook zeehonden. Geniet van vergezichten, bezoek FutureLand en het nieuwe strand van de Tweede Maasvlakte.

Een rondleiding.

Een enthousiaste gids neemt u mee het fort in. Er is erg veel te zien en er wordt veel verteld over de bouw en geschiedenis. Ook leuke weetjes komen aan bod. De rondleidingen zijn standaard in het Nederlands, maar kunnen ook in het Engels of Duits gegeven worden. De rondleidingen duren ca. 1,5 uur, en zijn te reserveren door te bellen of te mailen.

Proeverijen

Fort 1881 organiseert champagne, bier en wijnproeverijen. De wijnen verschillen per keer. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden om bijzondere wijnen uit Portugal, Frankrijk of Duitsland te proeven. Daarnaast is Fort 1881 importeur van de semibiologische champagnes van Roger-Constant Lemaire. De druiven voor deze heerlijke champagnes groeien op de zonnige hellingen van de Marne vallei. Er bestaan 5 soorten champagnes; Cuvée Roger Constant, Cuvée Trianon, Millésime des Hautes-Prières, Rosé de Saignée en Select Réserve.

Tijdens de proeverij zijn deze wijnen en champagnes te proeven en wordt er bij elke wijnsoort uitleg gegeven. Een leuke en leerzame ervaring!

Over het proeven van bier staat er binnenkort meer op deze pagina!

Feestje Fort 1881