Stationsweg 80-82 Hoek van Holland  088 - 1881 500

Vrijwilligers

Museum Fort 1881 is aan het (ver)bouwen en krijgt vorm. Om mensen kennis te laten maken met de geschiedenis van het fort worden verhalen verteld over het leven in het fort, de Duitse periode en de bouw en bewapening. Dit kan niet zonder de inzet van vrijwilligers. Museum Fort 1881 is daarom per direct op zoek naar:

Rondleiders, museumdocenten, baliemedewerkers, suppoosten en technische medewerkers (m/v)

Wij zoeken enthousiaste mannen en vrouwen die rondleidingen willen geven in het fort, schoolklassen willen begeleiden of als baliemedewerker de bezoekers van het museum ontvangen. Ook zoeken wij mensen die interesse hebben in een functie als suppoost. Beschikt u over voldoende tijd, bent u communicatief, servicegericht en hebt u belangstelling voor de rijke geschiedenis van Fort 1881? Dan zijn we op zoek naar u! We bieden u een leuke, veelzijdige taak in een gezellig teamverband waarbij u veel mensen ontmoet.

Als rondleider volgt u een inhoudelijke cursus waarna u zelfstandig rondleidingen aan groepen verzorgt. Als baliemedewerker bent u het gezicht van Fort 1881 en verstrekt u de toegangskaartjes. De museumdocent behandelt educatieve programma’s met groepen schoolklassen van zowel basisonderwijs als middelbaar onderwijs.

Wij vragen 4 uur per week inzet voor het museum. Uiteraard kunnen er in overleg met u andere afspraken gemaakt worden. Wij bieden leuk vrijwilligerswerk in een nieuw, enthousiast team. Opleidingen worden verzorgd en onkosten vergoed.

Heeft u belangstelling? Neem dan contact op met Henny Game via 088 1881 500 of per e-mail via info@fort1881.nl 

Contact Fort 1881
De Duitse periode
Contact1